Wellnessonline.fi käyttöehdot


Rekisteröitymällä WellnessOnline-palveluun hyväksyt ja olet velvollinen lukemaan käyttöehdot.

​WellnessOnline ei vakuuta oppilaitaan, joten huolehdithan, että vakuutuksesi on kunnossa. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta.

Rekisteröitymällä tähän palveluun vapautat WellnessOnlinen kaikesta vastuusta ja harjoittelet omalla vastuullasi ja vapaaehtoisesti.

WellnessOnline ei ole vastuussa yksittäisten opettajien antamista neuvoista tai lausunnoista oppilaille, vaan jokainen opettaja vastaa itse opetuksestaan.

WellnessOnline-jäsenyys tilattuna luottokortilla tai PayPalilla uusiutuu automaatisesti laskutuskauden päätyttyä. Jäsenyyden voi perua kohdasta Oma Tili tai sähköpostilla, jolloin laskutus loppuu ja jäsenyys päättyy laskutuskauden päättyessä.

Seuraathan uutisiamme netissä ja Facebookissa sekä uutiskirjeitä, jotta olet tietoinen mahdollisista loma-ajoista, tuntien peruutuksista tai aikataulumuutoksista. WellnessOnline.fi on oikeutettu peruuttamaan kurssi tai tunti force majeure-syystä tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ilmoitus peruutuksesta tehdään välittömästi osallistujille.

WellnessOnline pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa hintoja ja ehtoja. Muutoksista ilmoitetaan palvelussa ja/tai sähköpostitse rekisteröityneille.

Kiitos, että luit käyttöehdot ja tervetuloa WellnessOnline-palveluiden pariin!Hello!